ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κριθαράκι
1 Κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό κριθαράκι
1 Κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε, πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μερίδες. Το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε 1 λίτρο ζεστό νερό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι και ελαιόλαδο. Το ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς. Όταν ψηθεί ρίχνουμε το κριθαράκι και ακόμη 1 λίτρο ζεστό νερό.Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά για να γίνει και το κριθαράκι. Ίσως να χρειαστεί λίγο ζεστό νερό ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: