Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κριθαράκι
1 Κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μερίδες. Το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε 1 λίτρο ζεστό νερό, το πελτέ, αλάτι και πιπέρι και ελαιόλαδο. Το ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς. Όταν ψηθεί ρίχνουμε το κριθαράκι και ακόμη 1 λίτρο ζεστό νερό.Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά για να γίνει και το κριθαράκι. Ίσως να χρειαστεί λίγο ζεστό νερό ακόμη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: