ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι σόδα αναψυκτικό
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
500γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
3 Πιπεριές
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τις πιπεριές, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε τα μισά φύλλα σε ένα λαδωμένο ταψί και λαδώνουμε και τα φύλλα. Απλώνουμε τη γέμιση. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα.
- Χαράζουμε τη πίτα, τη περιχύνουμε με τη σόδα και την αφήνουμε για 20 λεπτά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: