ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
500γρ. Φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Θυμάρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
500γρ. Φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Θυμάρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια. Πλένουμε το κοτόπουλο το αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα φασολάκια. Ρίχνουμε νερό μέχρι να καλύπτει το φαγητό. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, το θυμάρι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: