ΥΛΙΚΑ
200γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
50γρ. Ανθότυρο λιωμένο
1 Αβγό
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
120ml. Γάλα
Πιπέρι
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
50γρ. Ανθότυρο λιωμένο
1 Αβγό
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
120ml. Γάλα
Πιπέρι
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπάικιν.
- Σιγά σιγά βάζουμε όλα τα υλικά ενώ ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Αδειάζουμε το μείγμα σ ένα πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε λαδώσει.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: