ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
6 Καρότα
2 Σελινόριζες
1 Ρέβα
2 Κρεμμύδια
4 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ
2 Ασπράδια
1 Κρόκο
Χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
6 Καρότα
2 Σελινόριζες
1 Ρέβα
2 Κρεμμύδια
4 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ
2 Ασπράδια
1 Κρόκο
Χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το κρέας. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε μία κατσαρόλα στρώνουμε το κρέας στο πάτο και από πάνω τα λαχανικά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, νερό τόσο όσο να σκεπαστούν τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 3 ώρες.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια. Προσθέτουμε τον κρόκο και σταδιακά το χυμό λεμονιού χτυπώντας διαρκώς.
- Περιχύνουμε το φαγητό και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: