ΥΛΙΚΑ
8 Αβγά
1 Κούπα λάδι
2 Κούπες ζάχαρη
1 Ποτήρι νερού πορτοκαλάδα, αναψυκτικό
1 Φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 Κουταλάκι σόδα
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
1 Φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
4 Κουταλιές βιτάμ
4 Φλιτζάνια αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Αβγά
1 Κούπα λάδι
2 Κούπες ζάχαρη
1 Ποτήρι νερού πορτοκαλάδα, αναψυκτικό
1 Φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 Κουταλάκι σόδα
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
1 Φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
4 Κουταλιές βιτάμ
4 Φλιτζάνια αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ, το λάδι, το βιτάμ και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος το κονιάκ στο οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: