ΥΛΙΚΑ
400γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Ασπράδια αβγών
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Ασπράδια αβγών
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο τυρί. Χτυπάμε τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.
- Βάζουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μπαλάκια τα οποία τα βάζουμε στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: