ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
500γρ. Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
250ml. Κρέμα γάλακτος
2 Πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι
Πάπρικα καυτερή
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
500γρ. Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
250ml. Κρέμα γάλακτος
2 Πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι
Πάπρικα καυτερή
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού το έχουμε πλύνει και κόψει σε μικρά κομμάτια. Όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το βαλσάμικο, βάζουμε τη μουστάρδα, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και τη ρίγανη. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και στις στραγγίζουμε. Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δύο λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τις πένες και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: