ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
Χυμό από 1 λεμόνι
2 Κουταλιές σούπας σόδα αναψυκτικό
250γρ. Βιτάμ
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
1 Βανίλια
1 Φλιτζάνι σταφίδες μουλιασμένες σε κονιάκ
Κανέλα
400γρ. Αλεύρι
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
Χυμό από 1 λεμόνι
2 Κουταλιές σούπας σόδα αναψυκτικό
250γρ. Βιτάμ
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
1 Βανίλια
1 Φλιτζάνι σταφίδες μουλιασμένες σε κονιάκ
Κανέλα
400γρ. Αλεύρι
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βιτάμ πολύ καλά, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις σταφίδες και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας συνέχεια και στο τέλος τις σταφίδες. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει, πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: