ΥΛΙΚΑ
Λίγο ελαιόλαδο
750γρ. Λουκάνικα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
50γρ. Βούτυρο
1 Κουταλιά σούπας κάρυ
1 Κουταλιά αλεύρι
1 1/2 Φλιτζάνι ζωμό βοδινού
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λίγο ελαιόλαδο
750γρ. Λουκάνικα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
50γρ. Βούτυρο
1 Κουταλιά σούπας κάρυ
1 Κουταλιά αλεύρι
1 1/2 Φλιτζάνι ζωμό βοδινού
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζουμε τα λουκάνικα. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε και το κάρυ και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε το ζωμό λίγο λίγο ανακατεύοντας.
- Προσθέτουμε το λουκάνικο προσθέτουμε τη κέτσαπ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε τα λουκάνικα με μία πηχτή σάλτσα και σερβίρουμε.
- Εάν το θέλουμε πολύ πικάντικο μπορούμε να ρίξουμε από πάνω λίγο κάρυ ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: