ΥΛΙΚΑ
1 Μαρούλι
1 ραντίτσιο
1 Σγουρή σαλάτα
1 Ματσάκι ρόκα
2 Αχλάδια κομμένα σε κομμάτια
200γρ. Μανούρι κομμένο σε κυβάκια
Σπόροι από 1 ρόδι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
2 Κουταλιές σούπας μέλι
1/2 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Μαρούλι
1 ραντίτσιο
1 Σγουρή σαλάτα
1 Ματσάκι ρόκα
2 Αχλάδια κομμένα σε κομμάτια
200γρ. Μανούρι κομμένο σε κυβάκια
Σπόροι από 1 ρόδι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
2 Κουταλιές σούπας μέλι
1/2 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε όλα τα λαχανικά.
- Τα χοντροκόβουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Βάζουμε τα αχλάδια και το μανούρι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για τη σος.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: