ΥΛΙΚΑ
2 Χωριάτικα λουκάνικα
6 Πατάτες
Χυμό από 1 λεμόνι
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
Θυμάρι
1/2 Ποτήρι νερό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Χωριάτικα λουκάνικα
6 Πατάτες
Χυμό από 1 λεμόνι
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
Θυμάρι
1/2 Ποτήρι νερό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις στρώνουμε σε ένα ταψί. Τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε τις πατάτες. Ανακατεύουμε. Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια και τα ρίχνουμε και αυτά στο ταψί. Ρίχνουμε το νερό.
- Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με πιπέρι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30 στους 180 βαθμούς. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά ή λίγο παραπάνω αν κρατάνε οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: