ΥΛΙΚΑ
1 Κουνέλι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Δαφνόφυλλο
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κουνέλι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Δαφνόφυλλο
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και το αλατοπιπερώνουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κουνελιού να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε τη δάφνη, το θυμάρι και το δενδρολίβανο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε τη μουστάρδα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρασί.
- Περιμένουμε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και όπως είναι το αδειάζουμε σ ένα ταψί.
- Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Περιχύνουμε με το μείγμα το κουνέλι. Ρίχνουμε στο ταψί λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: