ΥΛΙΚΑ
4 Μπριζόλες
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μπριζόλες
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ φτιάχνουμε τη μαρινάδα, ρίχνουμε μέσα το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι και την πιπεριά. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και προσέχουμε να καλυφθούν με τη μαρινάδα. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για το λιγότερο 5 ώρες.
- Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι να κάψει καλά.
- Βγάζουμε τις μπριζόλες από το μπολ να φύγουν τα πολλά υγρά και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι και τις σοτάρουμε καλά και από τις δύο πλευρές. Τις βάζουμε σ ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το ζουμί που έμεινε στο τηγάνι. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Στο τηγάνι βάζουμε θυμάρι και δεντρολίβανο μαζί με το κρασί και ανακατεύουμε. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε τις μπριζόλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: