ΥΛΙΚΑ
6 Φέτες μπέικον
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
250γρ. Ρύζι basmati βρασμένο
75γρ. Αρακά
1 Μικρό κομμάτι τζίντζερ
2 Αβγά χτυπημένα
2 Κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Φέτες μπέικον
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
250γρ. Ρύζι basmati βρασμένο
75γρ. Αρακά
1 Μικρό κομμάτι τζίντζερ
2 Αβγά χτυπημένα
2 Κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε καλά ένα σκεύος γουόκ ή αν δεν έχουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το μπέικον ψιλοκομμένο και το τηγανίζουμε μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Ρίχνουμε το τζίντζερ, το πολτό σκόρδου και την καυτερή πιπεριά και τα σοτάρουμε.Προσθέτουμε το ρύζι, τον αρακά, το μπέικον.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά το ρύζι. Ρίχνουμε και τα αβγά και ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ψηθούν.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: