ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κιλό καρότα κομμένα σε κομμάτια
6 Φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
1 Κομμάτι τζίντζερ
Κάρι
Πιπέρι καγιέν
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κιλό καρότα κομμένα σε κομμάτια
6 Φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
1 Κομμάτι τζίντζερ
Κάρι
Πιπέρι καγιέν
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε το κάρι και το καγιέν, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο και ρίχνουμε το ζωμό. Αλατίζουμε.
- Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 30 λεπτά.
- Σβήνουμε τη φωτιά και το ραβδομπέντερ κάνουμε τη σούπα μας βελουτέ. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: