Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΙΓΑΝΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ 
1 1/2 Κιλό πατάτες
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες και μετά στη μέση και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: