ΥΛΙΚΑ
8 Πατάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 Πορτοκάλι
Ρίγανη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Πατάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 Πορτοκάλι
Ρίγανη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε. Τις βάζουμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τη πιπεριά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου, το χυμό τη ρίγανη, το μαϊντανό, το αλατοπίπερο και το λάδι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: