ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Δεντρολίβανο
Μερικά φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα
1 Κιλό χοιρινό από σπάλα ή μπούτι χωρίς κόκκαλο
50ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κύβο κοτόπουλο
1 Ποτήρι νερό
250ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Δεντρολίβανο
Μερικά φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα
1 Κιλό χοιρινό από σπάλα ή μπούτι χωρίς κόκκαλο
50ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κύβο κοτόπουλο
1 Ποτήρι νερό
250ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και το δεντρολίβανο για 1 λεπτό. Βάζουμε το χοιρινό και το σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το νερό που έχουμε διαλύσει μέσα τον κύβο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε το φαγητό για 1 1/2 ώρα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος γυρίζουμε το κρέας 2-3 φορές.
- Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και το φασκόμηλο, αφήνουμε στη φωτιά για 1-2 λεπτά και το κατεβάζουμε.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: