ΥΛΙΚΑ
8 Αβγά
1 Πιπεριά πράσινη
1 Πιπεριά κόκκινη
1 Πιπεριά κίτρινη
200γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100ml. Γάλα
50γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λίγο δυόσμο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Αβγά
1 Πιπεριά πράσινη
1 Πιπεριά κόκκινη
1 Πιπεριά κίτρινη
200γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100ml. Γάλα
50γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λίγο δυόσμο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες, ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τις σοτάρουμε για λίγα λεπτά μαζί με τα μανιτάρια και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε.
- Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το μπέικιν, το γάλα και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το δυόσμο και το μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε τα υλικά από το τηγάνι και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα σ ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: