- 250ml. Ηλιέλαιο
- 500γρ. Γιαούρτι
- 2 Πρέζες αλάτι
- 2 Πρέζες ζάχαρη
- 3 Φακελάκια μπέικιν πάουντερ
- 1 Κιλό αλεύρι
- 400γρ. Φέτα σε τρίμματα
- 100γρ, Γραβιέρα τριμμένη
- Θυμάρι
- Πιπέρι
- 1 Αβγό
- Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το γιαούρτι, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανκατεύουμε.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και προσθέτουμε λίγο λίγο στο μπολ με το γιαούρτι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια.
- Σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και το αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τη γραβιέρα, το θυμάρι και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε το μείγμα των τυριών στη ζύμη και ζυμώνουμε να ενσωματωθεί.
- Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
- Αλείφουμε με χτυπημένο αβγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: