- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 500γρ. Κολοκύθα κομμένη σε κύβους
- 1 Πατάτα κομμένη σε κύβους
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Καρότο σε ροδέλες
- 1 Μήλο κομμένο σε κύβους
- 1 Κουταλιά σούπας κάρι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και 1 1/4 λίτρα ζεστό νερό. Όταν πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Πολτοποιούμε όλα τα στερεά υλικά με ραβδομπλέντερ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: