Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Πατάτα τριμμένη
  • 500γρ. Κιμά
  • 1 Κρεμμύδι τριμμένο
  • 3-4 Φρυγανιές τριμμένες
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Λίγο δυόσμο
  • Πάπρικα
  • 1 Αβγό
  • 2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι
  • Λάδι για τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι. Ετοιμάζουμε μικρά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.
  • Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. 
  • Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατίζουμε ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: