- 1 Πατάτα τριμμένη
- 500γρ. Κιμά
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 3-4 Φρυγανιές τριμμένες
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο δυόσμο
- Πάπρικα
- 1 Αβγό
- 2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Αλεύρι
- Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι. Ετοιμάζουμε μικρά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατίζουμε ελαφρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: