- 1 Κιλό φράουλες
- 800γρ. Ζάχαρη
- Χυμό από1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις φράουλες, αφαιρούμε τα κοτσάνια τους, τις κόβουμε σε κομμάτια, τις βάζουμε σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ζάχαρη, τις αφήνουμε για δύο ώρες.
- Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το χυμό λεμονιού. Όταν κρυώσει βάζουμε τη μαρμελάδα σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: