- 500γρ. Λιγκουίνι
- 200γρ. Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια
- 1 Μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 400ml. Κρέμα γάλακτος
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα λιγκουίνι σε άφθονο αλατισμένο να μείνουν al dente. Παράλληλα σε βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα με το καλαμπόκι.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα λιγκουίνι στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: