Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Ταλιατέλες
  • 150γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
  • 200ml. Κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 3 Αβγά
  • 100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό να είναι ala dente, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε ξανά στη κατσαρόλα.
  • Ρίχνουμε το μπέικον και την κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε.
  • Χτυπάμε τα αβγά με λίγο αλάτι και πιπέρι, ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.
  • Απλώνουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος, ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: