Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΟΓΙΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Μακαρόνια
  • 250γρ. Κιμά σόγιας
  • 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • Ελαιόλαδο
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα γλυκιά
  • Ρίγανη
  • 1/2 Ποτήρι νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ με αρκετό νερό βάζουμε τη σόγια και την αφήνουμε για μία ώρα. Τη στραγγίζουμε και τη στύβουμε καλά.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε τον κιμά σόγιας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά.
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε με τον κιμά σόγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: