- 500γρ. Μύδια ψίχα
- 100ml. Σάλτσα ντομάτας
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100γρ. Φέτα τριμμένη
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 Σφηνάκι λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μύδια. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με τη φέτα. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: