ΥΛΙΚΑ
- 12 Φύλλα κρούστα
- 24 Φέτες παστουρμά
- 250γρ. Ρεκγάτο τριμμένο
- 100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε τα φύλλα στο πάγκο εργασίας έχοντας μπροστά μας την μακρόστενη πλευρά. Αλείφουμε τα φύλλα με ελαιόλαδο και τα διπλώνουμε στη μέση. Βάζουμε σε κάθε φύλλο 1 φέτα παστουρμά λίγο από τα τυριά που έχουμε ανακατέψει και λίγη ντομάτα. Τυλίγουμε σε ρολό.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: