- 8 Αβγά
- 1 Κούπα τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 Ποτήρι νερού πορτοκαλάδα με ανθρακικό
- 1 Σφηνάκι κονιάκ
- 1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
- 2 Κουταλιές σούπας κανέλα
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα τριμμένη
- 3 1/2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το αλεύρι. (Τη σόδα τη διαλύουμε στο κονιάκ). Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί. Και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: