ΥΛΙΚΑ
500γρ. Χοιρινό σε κύβους
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κούπα κόκκινο κρασί
1 Κούπα χυμό ντομάτας
Κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κρέας με τη μουστάρδα. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και κλειστό το καπάκι για 40 λεπτά. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: