ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μέτρια κομμάτια
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλεύρι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας από προηγουμένως το έχουμε αλευρώσει.
- Βάζουμε το πολτό σκόρδου, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε ζεστό νερό τόσο όσο χρειαστεί να σκεπάσει το κρέας.
- Σιγοβράζουμε για 1 1/2 ώρα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: