Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΣΟΦΡΙΤΟ

 ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μέτρια κομμάτια


Ρίγανη

1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλεύρι

1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
  • Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας από προηγουμένως το έχουμε αλευρώσει.
  • Βάζουμε το πολτό σκόρδου, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  • Σβήνουμε με το κρασί.
  • Ρίχνουμε ζεστό νερό τόσο όσο χρειαστεί να σκεπάσει το κρέας.
  • Σιγοβράζουμε για 1 1/2 ώρα.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: