Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

1/2 Κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες


Ελαιόλαδο

1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου

Βασιλικό

1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

Ξύσμα από 1/2 λεμόνι

Χυμό από 1/2 λεμόνι

Ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε. Αλατίζουμε. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το βασιλικό. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, τη ρίγανη και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: