ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Βασιλικό
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε. Αλατίζουμε. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το βασιλικό. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, τη ρίγανη και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: