ΥΛΙΚΑ
1 Μπρόκολο
200γρ. Φέτα σε τρίμματα
Σκόνη σκόρδου
Ρίγανη
100γρ. Τριμμένο κασέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χωρίζουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά.
- Το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο
- Πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδου.
- Βάζουμε τη φέτα.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
- Απλώνουμε το τριμμένο κασέρι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: