ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
8 Αβγά
8 Κουταλιές σούπας γάλα
Λίγο βούτυρο
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πατάτες Τις τηγανίζουμε και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι. Τα ρίχνουμε επάνω από τις πατάτες. Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα. Τα ρίχνουμε επάνω από τις πατάτες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: