Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ

 ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ

500γρ. Κιμά

Ρίγανη

Θυμάρι

Βασιλικό

1 Αβγό

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια

Θυμάρι 

Βασιλικό 

Δυόσμο

1 Κουταλιά πελτέ ντομάτας

5 Κουταλιές σούπας κέτσαπ

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

1 Πρέζα ζάχαρη

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τα υλικά για τα κεφτεδάκια και ετοιμάζουμε τους κεφτέδες. Τους βάζουμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και τους ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τους κεφτέδες. Ψήνουμε για 30 λεπτά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: