ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ500γρ. Κιμά
Ρίγανη
Θυμάρι
Βασιλικό
1 Αβγό
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Θυμάρι
Βασιλικό
Δυόσμο
1 Κουταλιά πελτέ ντομάτας
5 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τα υλικά για τα κεφτεδάκια και ετοιμάζουμε τους κεφτέδες. Τους βάζουμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και τους ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τους κεφτέδες. Ψήνουμε για 30 λεπτά ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: