ΥΛΙΚΑ
6 Ντομάτες τριμμένες2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι κριθαράκι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, το νερό, αλάτι και πιπέρι και τα βράζουμε. Όταν αρχίσει ο βρασμός ρίχνουμε το κριθαράκι. Μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι.
- Ρίχνουμε ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: