Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ

 ΥΛΙΚΑ

6 Ντομάτες τριμμένες

2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας

2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό

Ελαιόλαδο

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 Φλιτζάνι κριθαράκι

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, το νερό, αλάτι και πιπέρι και τα βράζουμε. Όταν αρχίσει ο βρασμός ρίχνουμε το κριθαράκι. Μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι.
  • Ρίχνουμε ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. 
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: