Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΜΗΛΑ ΨΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μήλα
30ml. Λικέρ ή κονιάκ
200γρ. Ζάχαρη
50γρ. Καρύδι χοντροκομμένο
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα μήλα και αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλίο.
  • Πασπαλίζουμε με καρύδι, ζάχαρη και κανέλα.
  • Τα βάζουμε σε πυρέξ τα περιχύνουμε με το λικέρ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: