ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
50γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
50γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τη πιπεριά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες πασπαλίζουμε με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά να μαγειρευτούν τα υλικά. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε πάνω από τα λαχανικά. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να μαγειρευτούν τα αβγά. Ρίχνουμε τη φέτα και σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: