ΥΛΙΚΑ
400γρ. Φρέσκο σολομό
Αλάτι
2 Πατάτες βραστές κομμένες σε καρέ
250γρ. Κατεψυγμένα φασολάκια
4 Αβγά βρασμένα
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
250γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Μαρούλι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Φρέσκο σολομό
Αλάτι
2 Πατάτες βραστές κομμένες σε καρέ
250γρ. Κατεψυγμένα φασολάκια
4 Αβγά βρασμένα
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
250γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Μαρούλι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού και τα βάζουμε σε λαδόκολλα. Τα κλείνουμε καλά και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Βάζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα στραγγίζουμε.
- Σε μια σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι, βάζουμε και τις πατάτες, τα αβγά κομμένα στη μέση, στα ντοματίνια, τις ροδέλες ελιάς.
- Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
- Στο μούλτι χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ, περιχύνουμε τη σαλάτα ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: