ΥΛΙΚΑ
2 Φλιτζάνια ρυζιού βρασμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 Καρότα τριμμένα
1 Αβγό χτυπημένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φλιτζάνια ρυζιού βρασμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 Καρότα τριμμένα
1 Αβγό χτυπημένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σ ένα μπολ το ρύζι, τα κρεμμύδια. το πολτό σκόρδου, τα καρότα, το αλάτι, το πιπέρι και το χτυπημένο αβγό. Τα ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα και σχηματίζουμε στρογγυλές κροκέτες. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: