ΥΛΙΚΑ
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
1 1/2 Κεσεδάκι αλεύρι
1 1/2 Κεσεδάκι ζάχαρη
1 Κεσεδάκι μαργαρίνη
1 1/2 Κεσεδάκι καρύδια χοντροκομμένα
5 Αβγά
1 βανίλια
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
30ml. Κονιάκ
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα γαρύφαλλο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 Ποτήρι ζάχαρη
1/4 Ποτηριού νερό
Φλούδα από λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
1 1/2 Κεσεδάκι αλεύρι
1 1/2 Κεσεδάκι ζάχαρη
1 Κεσεδάκι μαργαρίνη
1 1/2 Κεσεδάκι καρύδια χοντροκομμένα
5 Αβγά
1 βανίλια
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
30ml. Κονιάκ
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα γαρύφαλλο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 Ποτήρι ζάχαρη
1/4 Ποτηριού νερό
Φλούδα από λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στο κάδο του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και τα χτυπάμε για 5 λεπτά το λιγότερο σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.
- Περιχύνουμε το ζεστό γλυκό με το κρύο σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: