ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
30ml. Λευκό κρασί
100γρ. Γιαούρτι
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Άνηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
30ml. Λευκό κρασί
100γρ. Γιαούρτι
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Άνηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό να γίνουν al dente.
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι το πολτό σκόρδου αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια ανακατεύουμε, προσθέτουμε τις πένες, τη ρίγανη το θυμάρι, το γιαούρτι και το μαϊντανό, πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: