ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
Ελαιόλαδο
200γρ. Καλαμπόκι γλυκό
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε καρέ
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε καρέ
4 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Κουταλιές σούπας κάππαρη
50γρ. Ροδέλες ελιάς
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
1/4 Κούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1/3 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
Ελαιόλαδο
200γρ. Καλαμπόκι γλυκό
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε καρέ
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε καρέ
4 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Κουταλιές σούπας κάππαρη
50γρ. Ροδέλες ελιάς
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
1/4 Κούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1/3 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σ ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα όλα τα υλικά για τη σος και περιχύνουμε τη σαλάτα. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: