ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Θυμάρι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Θυμάρι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: