ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μήλα
30ml. Λικέρ ή κονιάκ
200γρ. Ζάχαρη
50γρ. Καρύδι χοντροκομμένο
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μήλα
30ml. Λικέρ ή κονιάκ
200γρ. Ζάχαρη
50γρ. Καρύδι χοντροκομμένο
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα μήλα και αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλίο.
- Πασπαλίζουμε με καρύδι, ζάχαρη και κανέλα.
- Τα βάζουμε σε πυρέξ τα περιχύνουμε με το λικέρ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: