- 1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
- 200γρ. Φέτα σε τρίμματα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 200γρ. Τριμμένα κίτρινα τυριά
- 200γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
- 2 Αβγά
- 1 Λίτρο γάλα
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα.
- Απλώνουμε τα τυριά και το ζαμπόν.
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε την πίτα.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά.
- Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και με λίγο νερό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: