Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 Ποτηράκι τσίπουρο
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε σε τηγάνι που έχουμε ζεστάνει λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πολύ καλά, συμπληρώνουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν είναι έτοιμο και μείνει με το λάδι του, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη ρίγανη και το τσίπουρο. Αφήνουμε για δύο λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: