- 1200γρ. Μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- Ελαιόλαδο
- 1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- Θυμάρι
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 1 Πρέζα ζάχαρη
- 2 Φύλλα δάφνης
- Κανέλα
- Μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
- Βάζουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό, όσο χρειαστεί να σκεπάζει το φαγητό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα που και που ρίχνουμε μια ματιά μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
- Συνοδεύουμε με πουρέ ή μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: