- 600γρ. Κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
- Ελαιόλαδο
- Σκόρδο σε σκόνη
- 250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να ροδίσει καλά.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα και λίγο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: